Verdachte van inbraak dankzij getuige aangehouden

23 maart 2011

DORDRECHT - Een 53-jarige man uit Dordrecht is op 22 maart rond 22.45 uur op de Willem Marisstraat aangehouden. Een getuige hoorde een verdacht geluid, aarzelde niet en belde 112. Agenten gingen direct naar de locatie toe en hoorden daar glasgerinkel. In een achtertuin troffen zij de verdachte aan, voorzien van een zaklamp en een paar wondjes aan zijn gezicht en handen, mogelijk als gevolg van gebroken glas. In de bijbehorende woning bleek een ruit naast een deur te zijn vernield. De man is in gesloten en wordt verhoord.
De politie is erg blij met de actie van de alerte getuige. Deze deed precies wat de politie hoopt dat mensen doen bij zien of horen van een verdachte situatie: 112 bellen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.