Man rijdt door bij alcoholcontrole

18 januari 2009

PAPENDRECHT - DORDRECHT – In een woning aan de Beekmanstraat is op zaterdagavond 17 januari een 44-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De man was eerder die avond doorgereden bij een alcoholcontrole die werd gehouden door het Verkeershandhavingsteam op de Merwedestraat. De man negeerde het stopteken, reed bijna een medewerker aan en vervolgde zijn weg richting de N3.
Naar aanleiding van het kenteken kon de verdachte worden aangehouden in de woning van zijn vriendin en in verzekering gesteld.

Uit de blaastest bleek een percentage van 800 ugl (=1,84 promille). Zijn rijbewijs is ingevorderd. In totaal werden 744 bestuurders op alcoholgebruik gecontroleerd. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.