Actie voor conciërge Richard

14 januari 2010
Actie voor conciërge Richard

DORDRECHT - Leerlingen van het Stedelijk Dalton Lyceum in Dordrecht zijn boos over het vertrek van conciërge Richard. Donderdagochtend organiseren ze daarom een protestactie.

Daarnaast hebben ze een hyves-pagina opgezet en handtekeningen verzameld van mensen die hen steunen. De school zegt niets aan het ontslag van de conciërge te kunnen doen, omdat hij niet bij hen, maar bij het buurtserviceteam een contract had.
 
Vrijdag 15 januari om 08:00 uur gaan de leerlingen weer actie voeren en mogelijk staken als er niks gebeurt.
 
Foto: Thymen Stolk

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.