Twee gewonden bij verkeersongeval aan de Brouwersdijk

21 januari 2010
Twee gewonden bij verkeersongeval aan de Brouwersdijk

DORDRECHT – Twee 16-jarige meisjes uit ’s-Gravendeel en Dordrecht zijn op 21 januari gewond geraakt toen ze op de Brouwersdijk tegen een verkeerspaaltje reden en ten val kwamen.

De meiden reden samen op één bromfiets in de richting van de Krispijnseweg en de ’s-Gravendeelse reed door nog onbekende oorzaak tegen een verkeerspaaltje aan. Zij liep hoofdletsel op en is naar een ziekenhuis in Dordrecht vervoerd. Van haar passagiere is het letsel evenmin bekend, maar zij leek minder zwaar gewond en is naar het ziekenhuis in Zwijndrecht vervoerd.

Beiden waren aanspreekbaar. De meiden droegen helmen en de bestuurster was in het bezit van een geldig rijbewijs. Agenten van de afdeling Regionale Verkeersondersteuning doen onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De Brouwersdijk was anderhalf uur lang deels afgesloten voor verkeer richting Krispijnseweg.

Foto: Thymen Stolk

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.