Vrouw beroofd op de Krispijnseweg, politie zoekt getuigen

22 januari 2010

DORDRECHT - De politie in Dordrecht zoekt getuigen van de beroving van een 76-jarige vrouw uit Dordrecht. Het slachtoffer pinde op 18 januari 2010 om 13.00 uur een bedrag bij de geldautomaat ter hoogte van het naaiatelier op de Krispijnseweg in Dordrecht. Ze stopte het geld in haar portemonnee.

De vrouw was in gezelschap van haar dochter. Op dat moment fietste een onbekende man op de stoep haar kant op. Hij trok de portemonnee uit de handen van het slachtoffer en fietste weg. Haar dochter rende hem achterna. Verder zette een fietsster met een witte broek de achtervolging in maar raakte de verdachte kwijt. Deze getuige sprak nog wel met het slachtoffer. Ook twee mannen met oranje hesjes die op de Krispijnseweg aan het werk waren probeerden de dader te pakken, maar deze wist de Vondelstraat in te rijden en te ontsnappen.

De mannen in de oranje hesjes waren mogelijk medewerkers van Drechtwerk of Netwerk. De verdachte heeft een licht getinte huidskleur en kort zwart haar met grijzende slapen. Hij droeg een zwarte jas met horizontale banen met een capuchon zonder bontkraag. Daaronder droeg de verdachte een lichtkleurige sweater en verder een lichte broek mogelijk een trainings- of joggingbroek. De man fietste op een oude mountainbikeachtige fiets. De politie zoekt dus de fietsster die hielp, de twee mannen met oranje hesjes en natuurlijk andere mensen die iets zagen of weten van de beroving. Zij kunnen bellen met het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.