Christenunie/SGP wethouder/lijsttrekker Aaike Kamsteeg gaat dialoog aan over mededogen

30 januari 2010

DORDRECHT - Wethouder Aaike Kamsteeg (sociale zaken) zal als lijsttrekker van de Christenunie/SGP woensdagavond 3 februari vanaf half acht in de Buitenwacht aan de Bosboom Toussaintstraat de dialoog over mededogen aangaan. De Christenunie/SGP meldt de komst van de wethouder naar de Buitenwacht, die namens de gemeente als eerste de verantwoordelijkheid droeg voor de verhuizing van het aandachtscentrum naar de Singel en de keuze voor een locatie voor het hostel.

Kamsteeg zal zeker de vraag voorgelegd krijgen hoe hij denkt over een extra inzet voor een Sociaal fonds in Dordrecht, dat in Rotterdam de naam draagt: Fonds voor bijzondere noden. Andere politieke partijen zullen ook voor de eerste keer aan het gesprek deelnemen in de Buitenwacht, zoals Beter voor Dordt (BVD). GroenLinks zal op 3 februari aanwezig zijn met lijsttrekker en fractievoorzitter Mary Ruisch. Het CDA en de PvdA hebben de Buitenwacht laten weten ook voor de  tweede keer aan de dialoog te willen meedoen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.