Speeltuin Oosterkwartier zoekt vrijwilligers

11 januari 2010
Speeltuin Oosterkwartier zoekt vrijwilligers

DORDRECHT - Op zaterdag 9 januari 2010 bezocht de PvdA de wijk Reeland, waar ze een gesprek hadden met de speeltuinvereniging Oosterkwartier bij de speeltuin zelf in de Meerkoetstraat. In een winters decor werd er door de speeltuin gelopen.

Doordat er een tekort aan vrijwilligers is, dreigt de speeltuin nu te moeten sluiten. En dat zou zonde zijn. De speeltuin is goed onderhouden, met veel groen, en in deze buurt en omgeving moet er ruimte zijn om te spelen voor de kinderen. De speeltuin is ook goed bereikbaar voor de nieuwe wijk Plan Tij en voor delen van Staart en Stadspolders.

Gekeken moet worden hoe vrijwilligers aangetrokken kunnen worden en wat er verder nodig is om de speeltuin goed te kunnen laten functioneren. Twee PvdA fractieleden (Jacqueline van den Bergh en Viona Versluis) hebben zich niet alleen laten informeren, maar hebben zich inmiddels ook opgegeven als vrijwilliger.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden als vrijwilliger voor speeltuin Oosterkwartier via info@oosterkwartier.nl

Meer informatie: www.oosterkwartier.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.