Mes in buddyseat op de N3

12 augustus 2010

DORDRECHT - Nadat een 16-jarige jongen uit Standdaarbuiten door het rode verkeerslicht reed is hij aangehouden. Agenten zagen de jongen op woensdagavond 11 augustus 2010 rijden in de richting van het kruispunt bij de N3 in Dordrecht.

De snorfiets stopte niet voor het rode verkeerslicht. Tijdens het uitschrijven van de bekeuring vroegen agenten aan de jongen of ze even in de buddyseat van de snorfiets mochten kijken. Dat mocht waarna de politiemensen hierin een groot vleesmes zagen. Hierop hielden zij de jongen aan voor verboden wapenbezit.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.