Aangehouden voor baldadigheid en belediging aan de Houttuinen

21 augustus 2010

DORDRECHT -Bij een horecagelegenheid op de Houttuinen heeft de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag 21 augustus een 27-jarige man uit Dordrecht en diens 21-jarige zus aangehouden. De politie was ter plaatse vanwege een vechtpartij eerder de nacht die was gesust.

Omstreeks 04.00 zagen de agenten opnieuw een aantal bezoekers lopen die naar elkaar schreeuwden en herrie maakten. De 27-jarige man die hierbij liep had een bebloed gezicht en werd door de agenten aangesproken.

Hij bleef zich vervelend gedragen en sloeg daarbij tegen een spiegel van een geparkeerde auto. De man werd daarop aangehouden en ingesloten. Zijn 21-jarige zus bemoeide zich met de aanhouding en beledigde hierbij de agenten. Daarop werd ook zij aangehouden. Beiden zitten nog vast.


Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.