Automobilist met drugs aangehouden op de Karel Doormanlaan

30 augustus 2010

DORDRECHT - Twee Fransmannen van 35 en  29 jaar zijn op 30 augustus op de Karel Doormanweg aangehouden. Agenten zagen hen in één auto opvallend langzaam op de A16 rijden en gaven de bestuurder een volgteken.

Op de Karel Doormanlaan werd het tweetal langs de kant gezet. De 35-jarige bestuurder had een verlopen rijbewijs, waarvoor hij een bekeuring kreeg. Met toestemming van beide mannen werd de auto vervolgens doorzocht.

De agenten vonden een pakje met vermoedelijk harddrugs erin, verstopt in de auto. Daarop werden beiden aangehouden en ingesloten. De drugs en de auto zijn in beslaggenomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.