DWO Vrijwilligers Vacaturebank breidt openingstijden uit

31 augustus 2010

DORDRECHT - DWO Vrijwilligers Vacaturebank is vanaf deze week nog beter bereikbaar. Er komen steeds meer bezoekers naar de Vacaturebank, daarom heeft DWO besloten om de openingstijden nog verder uit te breiden om de vrijwilligers en organisaties beter van dienst te kunnen zijn. Vanaf deze week is er ook iedere donderdagmiddag spreekuur. Deze inloop is van 13.00 uur tot 15.30 uur op het Vrijwilligers Informatie Punt, afgekort VIP, in het centrum op Steegoversloot 97-99.

De Vrijwilligers Vacaturebank is te vinden bij diverse VIP's in verschillende wijken in Dordrecht. Er zijn VIP's in het centrum, in Crabbehof en Oud-Krispijn. In september worden de VIP's in Stadspolders en Sterrenburg geopend. Er zit dus bij iedereen wel een VIP in de buurt. Tijdens de inloop kan iedereen vrijblijvend binnenlopen een voor meer informatie over vrijwilligerswerk, voor advies of voor een leuke vrijwilligersklus. Voor meer informatie over vrijwilligerswerk of over openingstijden en adresgegevens kunt u bellen naar 078 - 648 18 88, mailen naar algemeen@pad.dwo.nl of kijk op de website www.vrijwilligoppad.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.