Gratis autotheorie lessen bij het Vogelnest

26 mei 2017
Gratis autotheorie lessen bij het Vogelnest

DORDRECHT - Sinds enkele weken worden er op maandag en woensdag lessen voor auto-theorie gegeven op Het Vogelnest in de Vogelbuurt. Deze lessen zijn bedoeld voor iedereen die een rijbewijs wil halen, veiliger wil rijden of zijn kennis bij wil spijkeren.

Instructeur Saddi, met jarenlange ervaring, is deze activiteit begonnen omdat hij graag zijn kennis deelt en de locatie een warm hart toe draagt. Het Vogelnest is een buurt-initiatief in de Vogelbuurt om de buurt dichter bij elkaar te brengen, zelfredzamer en mooier te maken. Er worden dagelijks activiteiten door en voor de buurt georganiseerd zoals kookclubs, een naai-atelier en een schaakclub. Ook is er een moestuinbuurt en worden er binnenkort nog meer muurschilderingen aangebracht.

De theorielessen zijn op maandagavond van zeven tot negen en woensdag van half vijf tot zes op Buizerdstraat 64. De entree is gratis en iedereen is welkom. Met vijftien mensen zit de activiteit vol. Meer informatie over de lessen en het Vogelnest zijn te vinden op www.hetvogelnest.org

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.