Het Vogelnest is ontdekt bij RTL 4

19 mei 2017
Het Vogelnest is ontdekt bij RTL 4

DORDRECHT - Het gaat goed met het Vogelnest. In de ontmoetingsplek aan de Buizerdstraat 64 zijn tal van activiteiten en de buurt is opgeknapt door moestuintjes en muurschilderingen. Woonbron heeft voor dit project om de buurt dichter bij elkaar te brengen, voor vijf jaar sloopflats ter beschikking gesteld, van waaruit alles wordt georganiseerd. Ook RTL4 heeft er lucht van gekregen en in korte tijd is Het Vogelnest bij Koffietijd en RTlL live geweest.

Gisteren was de uitzending bij RTL live. “De Vogelbuurt is een wijk met veel criminaliteit en onvrede bij de bewoners”, vertelt de presentator. “Het Vogelnest heeft de bewoners dichter bij elkaar gebracht en de sfeer is volledig omgedraaid.” Ifor Schauwen, één van de initiatiefnemers, vertelt over de activiteiten en Robis Koopmans vraagt aan mensen die niets met hun tuin doen of er moestuintjes van gemaakt mogen worden.

Video: RTL live

Koffie-inloop
Kortgeleden was Het Vogelnest ook bij Koffietijd. De presentatrice liep een dagje mee met Ifor en schonkt koffie bij de koffie-inloop. Ze maakte een praatje met de bezoekers en spoot met kinderen uit de buurt graffity op de muur.

Video van Koffietijd

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.