Rijverbod voor dronken bestuurder

23 januari 2009

DORDRECHT – Een 43-jarige automobilist uit Dordrecht heeft Proces-verbaal gekregen voor rijden onder invloed. De eerste keer vonden agenten de autobestuurder slapend in zijn auto. Dat was op vrijdag 23 januari 2009 omstreeks 04.10 uur. De auto stond met draaiende motor en brandende verlichting op de Willem Marisstraat in Dordrecht.

De politiemensen maakten de verdachte wakker en gaven hem een rijverbod. Maar even later zagen agenten de auto rijden over de Jacob Marisstraat. Ze namen hem mee naar het bureau en de blaastest gaf het te hoge promillage door alcoholgebruik aan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.