Met alcohol achter het stuur

23 april 2009

DORDRECHT - Een 23-jarige beginnend bestuurder uit Dordrecht werd in de nacht van woensdag op donderdag 23 april door de politie gecontroleerd op de Adriaen van Ostadestraat.

De man bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken. Bij controle bleek eveneens dat het rijbewijs van de man ongeldig was verklaard. Op het bureau blies hij 165 ug/l waar 88 ug/l wettelijk strafbaar is gesteld. De man krijgt een proces-verbaal en mocht lopend zijn weg naar huis vervolgen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.