Aanrijding tussen auto en fiets

24 juni 2009

DORDRECHT - Dinsdagochtend 23 juni vond op de Singel ter hoogte van het Berckepad een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fietsster.

Een 31-jarige vrouw uit Dordrecht reed met haar auto over de Singel in de richting van de Blekersdijk toen zij een 19-jarige fietsster uit Dordrecht wilde inhalen. Net toen zij de fietsster wilde passeren maakte de 19-jarige vrouw een onverwachte beweging naar links, waardoor zij en de personenauto in botsing kwamen. De fietsster kwam ten val en moest voor haar verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Vermoedelijk heeft zij aan het ongeval een gebroken ruggenwervel overgehouden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.