Inbreker van woning aan de Wittenstein aangehouden na zoekactie

10 augustus 2009

DORDRECHT -  Een 27-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden als verdachte van woninginbraak. Dit gebeurde op maandagochtend 10 augustus 2009 omstreeks 01.20 uur aan de Wittenstein.

Een attente buurtbewoonster zag tijdens het uitlaten van haar hond twee jongens die zich verdacht gedroegen en belde de politie. Agenten gingen te voet de wijk in. Ze ontdekten dat er in een woning aan de Wittenstein was ingebroken. De voordeur van de woning stond open en binnen was de boel overhoop gehaald.

Na een zoekactie, waarbij een politiehond werd ingezet, werd de verdachte onder de bosjes aangetroffen. De tweede verdachte is niet aangetroffen. De verdachte is ingesloten en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.