Ruzie in sportkantine aan de Laan van Londen

02 november 2009

DORDRECHT - Na een ruzie in de kantine van een sportvereniging heeft de politie vier aanhoudingen verricht. De melding van de ruzie kwam op zaterdag 31 oktober 2009 omstreeks middernacht. Er zou een vechtpartij zijn bij de vereniging aan de Laan van Londen in Dordrecht. Op het moment dat agenten aankwamen was alles rustig.

Buiten stond een groepje waarvan er een een hoofdwond had. Binnen zat ook nog een groep mensen. De politie zoekt uit wat er precies gebeurd is. In ieder geval hielden agenten vier mannen aan van 20, 22, 24 en 41 jaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.