Groen Links reageert op Groen Rechts van VVD-kandidaat Irene Koene

13 februari 2010

DORDRECHT - Gemeenteraadslid Diny Koppens van GroenLinks reageert op haar website direct op de inzet van VVD-politica Irene Koene, die de term GroenRechts in Dordrecht een plek wil geven. Koene is kansrijk voor een zetel in de raad, want zij staat op zes. Diny Koppens is de nummer zeven van GroenLinks en zou volgens waarnemers alleen via voorkeursstemmen direct in de raad kunnen terecht komen.

Het GroenLinks GroenRechts debat van Diny Koppens, die wijst op een affiche van Koene thuis:

Groen rechts werkt, zegt Irene Koene van de VVD op de website van de VVD. Klopt! Groen is goed voor iedereen. Nou, he, he, dat werd tijd, nu de rest van de VVD nog. Ik mag haar wel!
De A0 poster voor haar deur van GroenLinks met daarop de leus: ‘GroenLinks werkt’ zal haar ongetwijfeld geïnspireerd hebben tot niet alleen het adopteren van GroenLinks’ groene gedachtengoed, maar ook de verkiezingsleus van GroenLinks naar haar partij te halen.
En Irene,heb jij ook zo’n Zin in de Toekomst?
Zet hem op in de raad na 3 maart!
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.