Twee personen gewond bij aanrijding tussen twee personenauto’s

25 oktober 2011

DORDRECHT - Maandagavond 24 oktober heeft een aanrijding plaatsgevonden waarbij twee personen gewond zijn geraakt. Een 21-jarige man uit Dordrecht reed over de Rijksstraatweg in de richting van Papendrecht. Op de kruising met de Laan van Europa negeerde de man rood licht, waardoor een aanrijding ontstond met een auto die vanuit Papendrecht kwam rijden en linksaf de A16 op wilde rijden. De 21-jarige man en de 51-jarige bestuurder van de andere auto liepen als gevolg van het ongeval diverse verwondingen op. Beide zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De voertuigen moesten worden getakeld. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.