Rijbewijs kwijt na ongeval

14 oktober 2012

DORDRECHT - Een 28-jarige autobestuurder uit Dordrecht is zijn rijbewijs kwijt na een ongeval. De politie vorderde het bewijs in. De man nam op vrijdagavond 12 oktober 2012 met volle snelheid de afslag van de N3 bij de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht. Hij verloor de macht over zijn stuur en zijn auto raakte een verkeerslicht. Hij weigerde hulp van het ambulancepersoneel. Agenten hielden de verdachte aan om dat hij onder invloed was van alcoholische drank. De 28-jarige verklaarde dat als hij onder invloed is het leuk vindt om te gaan rijden in zijn auto.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.