D66 voor een vitale en culturele binnenstad

17 februari 2014 door Hennie van der Zouw
D66 voor een vitale en culturele binnenstad

DORDRECHT - 
Kernwoorden voor een vitale en culturele binnenstad zijn volgens D66 een mix van ondernemers, bewoners en cultuurinstellingen; vrije koopzondagen, flexibele bestemmingsplannen en kwaliteitsevenementen; ondernemersforum en goede bewegwijzering.

Vitaal
Een binnenstad leeft en verandert. Daarom moet de gemeente vlug kunnen meebewegen op ontwikkelingen. De  binnenstadondernemers  worden daarom via een ondernemersforum steeds gevraagd naar hun mening en expertise. De wekelijkse koopzondag wordt een keuze van de ondernemers en geen bepaling vanuit de politiek. “Onze binnenstad kan iedere extra impuls goed gebruiken” aldus Nelleke de Smoker, lijsttrekker D66.

Cultureel
De Dordtse evenementen hebben bewezen grote aantallen bezoekers naar de binnenstad te kunnen trekken. In samenwerking met de ondernemers wil D66 de kwaliteit van deze evenementen versterken en bewaken. Goede bewegwijzering, op elkaar afgestemde sluitingstijden zijn daarbij hulpmiddelen.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.