DKIB start belangengroep ondernemers

28 januari 2015
DKIB start belangengroep ondernemers

DORDRECHT - Ruim 5 jaar is DKIB actief in Dordrecht- West met netwerkactiviteiten, een BusinessClub, een online platform en het DKIB business magazine. Allen met als doel om de onderlinge samenwerking van bedrijven in DordrechtWest te stimuleren en het gebied te versterken. Met het Havenbedrijf Rotterdam als belangrijke speler in het zeehavengebied en bedrijventerrein Louterbloemen, de Gemeente Dordrecht met de ontwikkeling voor
Dordtse Kil 3, Dordtse Kil 4 en de bereikbaarheid (dijkverzwaring, aanpassing kruising A16 en N3) zal er de komende jaren veel gaan veranderen in Dordrecht- West.

Vanuit deze ontwikkeling en de goede contacten met zowel het Havenbedrijf Rotterdam als de Gemeente Dordrecht heeft DKIB besloten om een belangengroep op te starten voor ondernemers in Dordrecht- West. Als ondernemer kunt u zich voor € 150,- ex btw per jaar aansluiten bij deze belangengroep. Ondernemers blijven op de hoogte van alle ontwikkelingen en krijgen de mogelijkheid hun stem te laten gelden. Samen zorgen we voor een sterk Dordrecht- West en kijken we naar de toekomst voor het gebied, de werkgelegenheid, bereikbaarheid en uitstraling.

Meer informatie over de belangengroep DKIB is te vinden op de website www.dkib.nl/belangengroep

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.