Maia Ligfietsen uit Dordrecht op RTL4

02 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Maia Ligfietsen uit Dordrecht op RTL4

DORDRECHT - Zondag 7 februari om 16:00 zal op RTL4 in het televisieprogramma “Nederland Heeft Het” een item te zien zijn over de ligfiets. Hierin zal Gert Lunenborg van Maia Ligfietsen in Dordrecht toelichten wat de voordelen zijn van een ligfiets.

In het televisieprogramma “Nederland heeft het” bezoeken de presentatoren Mark Schaaf en Anouk van Schie wekelijks de mooiste plekjes van Nederland om een specifieke beeld aan de kijker over te dragen. Zondag 7 februari zal het item gaan over hun bezoek aan Gert Lunenborg van Maia Ligfietsen in Dordrecht om een beter beeld te krijgen van de voordelen van ligfietsen.

Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden om per fiets van A naar B te reizen. Zo zijn er bijvoorbeeld stadsfiets, e-bikes en ligfietsen. Ondanks dat Nederland van oudsher een fietsland is en de ligfiets verschillende voordelen heeft, zijn er nog niet zo veel mensen die op een ligfiets rijden. De voordelen zijn evident: minder last van zitvlak, handen, polsen en nek. Kortom: meer comfort. En als bonus: minder luchtweerstand door een betere stroomlijn waardoor in het algemeen ook nog eens sneller gefietst kan worden. Hierdoor is de ligfiets voor lange afstanden ideaal, maar ook voor woon-werk en recreatief verkeer biedt de ligfiets voordelen.

Maia Ligfietsen
Eigenaar van Maia Ligfietsen Gert Lunenborg (woonachtig in Hardinxveld-Giessendam): “Ik ben al jaren een fervent ligfietser. Vanaf juli 2015 ben ik, na een lange carrière in de IT, de eigenaar van de gerenommeerde ligfietswinkel Maia Ligfietsen in Dordrecht. Met Maia wil ik het ligfietsen nog populairder maken en in brede zin werken aan milieuvriendelijke mobiliteit, waarbij de ligfiets (op twee én op drie wielen) een grote rol kan spelen.”
Naast verkoop en reparatie van ligfietsen biedt Maia ook de mogelijkheid van het huren van ligfietsen en het organiseren van bedrijfs- en familieuitjes in samenwerking met lokale horeca.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.