Dordtenaren ook in gesprek over waardig ouder worden

27 februari 2017

DORDRECHT - De samenwerkende ouderenbonden KBO-PCOB in Dordrecht besteden aandacht aan een locale uitwerking van het landelijke manifest WAARDIG OUDER WORDEN. 

Zo zal huisarts Ceers Rovers op donderdagmiddag 9 maart vanuit medisch oogpunt reageren. Pastoor Tjeerd Visser en ds. Michiel de Zeeuw bezien waardig ouder worden op 16 maart vanuit  religieus oogpunt.

Cor J. den Dopper begeleidt als voorzitter van de PCOB de bijeenkomsten in de pastorie van de RK kerk aan de Burgemeester de Raedtsingel. Hij schrijft in het blad van de PCOB: ,,We hopen met elkaar op zinvolle bijeenkomsten".

(landelijke tekst van website)

Het manifest Waardig ouder worden is een initiatief van Omroep MAX, ChristenUnie en ouderenorganisatie KBO-PCOB. De initiatiefnemers geloven in een samenleving waarin ouderen een volwaardige plaats innemen. Een samenleving waarin zij goede zorg en liefdevolle aandacht krijgen, gewaardeerd worden om wie ze zijn en waarin zij kunnen blijven meedoen.

Om die samenleving dichterbij te brengen, willen de initiatiefnemers met het manifest Waardig ouder worden komen tot een maatschappelijk en politiek Zilveren Pact.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.