Opnieuw genieten van Frans filmicoon Isabelle Huppert in een premièrefilm bij The Movies

31 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Opnieuw genieten van Frans filmicoon Isabelle Huppert in een premièrefilm bij The Movies

DORDRECHT - Precies één jaar na haar veel veelgelouwerde rol in Paul Verhoeven's thriller ELLE, kunnen we opnieuw genieten van het Franse filmicoon Isabelle Huppert in een premièrefilm. In SOUVENIR speelt ze een saaie, anonieme fabrieksarbeidster, die ooit furore maakte als zangeres. Liliane vierde als Laura groot succes op het Eurovisie Songfestival. Een romance met een jonge bokser brengt nieuwe energie in haar leven. En hij wil haar terug brengen als de muziekster die ze ooit was.

Verder is er de komende week een prachtig aanbod aan uiteenlopende kwaliteitsfilms. Het Pinksterweekend geeft extra voorstellingen om ze te komen bekijken. Warm aanbevolen zijn twee filmdrama's waarin herinnering centraal staat. DUBBELSPEL is een film die Curacao prachtig in beeld brengt in een verhaal over de dramatische gevolgen van een dobbelspel om een vrouw.

Het Britse kwaliteitsdrama THE SENSE OF AN ENDING ontrafelt hoe we moeilijke zaken heel selectief onthouden, maar daar op latere leeftijd toch mee geconfronteerd kunnen worden.

Voor de kleintjes is er een nieuw avontuur van CASPAR EN EMMA. Deze vriendjes trekken met hun ouders de bergen in en beleven daar mooie avonturen.

In het CineFiliaal op Woe 7 juni THE EAGLE HUNTRESS. Betoverende cinema toont ons Mongolië en het verhaal van het meisje Aisholpan, die adelaars traint voor de vossenjacht. Dat is een taak die eigenlijk alleen voor mannen is bestemd. Aanvang 20.45 uur.

Tot slot graag je aandacht voor de eerste zomerspecial. PROEF DE CINEMA is een programma met 3 toonaangevende eetfilms, die we vertonen op 3 zomeravonden: vr 16, 23 & 30 juni. Voorafgaand serveren we een 3-gangendiner met gerechten uit de betreffende films.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.