Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Oproep: sporters en teams aanmelden voor Sportverkiezing 2019' Winnaars van de Sportprijzen 2018
08okt

Oproep: sporters en teams aanmelden voor Sportverkiezing 2019

DORDRECHT - Wie worden er Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sportploeg junioren, Sporttalent en Cluppie van Dordrecht 2019?

Op 11 december 2019 worden de jaarlijkse Sportprijzen van Dordrecht uitgereikt. Nieuw is niet alleen de naar voren gehaalde datum, maar ook de verruimde criteria en de extra categorieën waarin verkozen wordt. Meer Dordtenaren maken hiermee kans op een sportieve titel. Iedereen kan tot 4 november sporters en teams aandragen voor nominatie. Meer informatie en aanmelden via www.dordtsport.nl/sportverkiezing.

Waarom de Dordt Sportverkiezing?
De Dordt Sportverkiezing is de manier om te laten zien dat de stad trots is op haar sporters en prachtige prestaties in top- én breedtesport. Het is een feestelijke avond waarbij de sporters centraal staan en waar sporters, bestuurders en beleidsbepalers elkaar ontmoeten. Tijdens de avond worden uit de genomineerden de beste sportman, sportvrouw, sportploeg, jeugdploeg en het sporttalent van Dordrecht over het sportjaar 2019 verkozen. Zij ontvangen een prijs. 

Bekendmaking genomineerden
Na 4 november buigt de jury, bestaande uit onder andere oud-winnaars, oud-topsporters en een journalist, zich over alle aangemelde sporters en teams en kiest de genomineerden over het jaar 2019. De winnaars worden tijdens de verkiezing op 11 december bekend gemaakt en feestelijk gehuldigd.

Bijgevoegde foto: winnaars van 2018, gemaakt door Ronald van den Heerik.Deel dit bericht met je vrienden!