Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Brons voor Dordtse kunstrijdster Demi Sijswerda in  A Finale'
25mrt

Brons voor Dordtse kunstrijdster Demi Sijswerda in A Finale

DORDRECHT - Tijdens de Kunstrijweek werd van 22 t/m 24 maart 2019 de KNSB finale verreden op de Vechtse Banen in Utrecht. Juniore Demi Sijswerda  (16) uit Dordrecht  kwalificeerde zich eerder dit jaar voor deelname aan deze finale. In de categorie Junioren A reed Demi een prima korte kür waarmee zij op de 2e plaats eindigde. In de lange kür liet zij een paar puntjes liggen en met een puntentotaal van 73,23  eindigde zijn op de 3e plaats van het podium.

In de categorie Advanced Novice A schreef de 13-jarige Britt Harmsen uit Puttershoek  het kampioenschap in de A finale op haar naam. In de categorie Mini’s reed Mandy van den Dries (8) uit Rotterdam. Met een puntentotaal van 22,13 reed zij zich overtuigend naar het brons.

De Dordtse Esra Drijver (14) reed in de categorie Pre Basic Novice B een prachtige kür en eindigde hiermee op een mooie 5e plaats. Sanne Haanstra (17) uit Dordrecht reed zich  in de categorie Basic Novice B eveneens naar de 5e plaats. 

De rijdsters trainen in Dordrecht bij Kunstrijvereniging De Drechtsteden (DDD). Zij werden in Utrecht gecoacht door Nicole Goossens, Marieke Ter-Kruithof, Nikki Davison, Winnie Dekker en Romy de Sterke van het DDD trainersteam.Deel dit bericht met je vrienden!