Dutch Windmills verslaat Basketball Academie Limburg overtuigend

04 maart 2019 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Dutch Windmills heeft zondagmiddag in eigen huis met 96-55 gewonnen van Basketball Academie Limburg. Door de overwinning staan de Dordtenaren nu steviger op de vijfde plek in de Dutch Basketball League.

In het eerste kwart namen de Dordste basketballers al een voorsprong. De bezoekers uit Limburg kwamen tot maar negen punten; Dutch Winmills zette daar 26 punten tegenover.

Bij rust was er nog steeds een heel ruime voorsprong te zien: 48-19. In de tweede helft werd de grens van honderd goals uiteindelijk niet bereikt, maar konden de Windmills wel terugkijken op een goede wedstrijd, met een 96-55 uitslag tot gevolg.

Bron: RTV Rijnmond.