Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Deetos krijgt het zwaar tijdens streekderby tegen PKC'
20feb

Deetos krijgt het zwaar tijdens streekderby tegen PKC

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Speelronde veertien in de Cashback World Korfbal League staat voor de deur. Langzaam maar zeker gaan we richting het einde van de reguliere competitie en komen de play-offs dichterbij. De onderlinge verschillen zijn, met name in de bovenste regionen van de ranglijst, klein. Koploper TOP staat twee punten los, maar nummer drie, LDODK, is slechts één punt verwijderd van de tweede plaats.

Voor DeetosSnel lijkt degradatie onvermijdelijk, men moet nog drie punten meer halen dan directe concurrent KCC om de play-downs te spelen. De Dordtenaren hebben dit weekend de streekderby tegen PKC op het programma staan en de nummer twee van de competitie lijkt niet van plan te zijn nog ergens punten te laten liggen.

Ook de strijd om de vierde plek is nog niet gestreden. Na de winst van KZ afgelopen weekend zijn de Koogers over Fortuna heen gewipt, maar het verschil is slechts één punt en KZ heeft op papier een zwaarder programma deze laatste weken. Lukt het Fortuna nog om de vierde plaats te heroveren?

Het volledige programma van speelronde veertien:

Za. 23/02 20.00 uur KCC/SO natural - TOP/SolarCompleet
Za. 23/02 20.00 uur DeetosSnel - PKC/SWKGroep
Za. 23/02 20.00 uur KZ/Thermo4U - LDODK/Rinsma Modeplein
Za. 23/02 20.00 uur DOS'46 - Fortuna/Delta Logistiek
Za. 23/02 20.00 uur DVO/Accountor - Blauw-WitDeel dit bericht met je vrienden!