Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Genomineerden Dordt Sport Verkiezing 2018 bekend'
07feb

Genomineerden Dordt Sport Verkiezing 2018 bekend

DORDRECHT - Tot eind december 2018 konden sportverenigingen, familie en journalisten, sporters uit Dordrecht voordragen. De jury koos de volgende genomineerden per categorie;

Mirte van der Sluijs (volleybal), Anne Hardenbol (ijshockey) en Levi Karamat Ali (judo) zijn genomineerd voor Sporttalent van 2018. In de categorie Sportman van het jaar maken Milan de Koff (waterpolo), Luuk Huernink (turnen) en Robin Verhoef (zeilen) kans. Bij de vrouwen dingen Kim Busch (zwemmen) en Brett Zuijdwegt (korfbal) naar de titel van Sportvrouw van het jaar 2018.

DeetosSnel (korfbal), EBOH (voetbal) en FC Dordrecht (voetbal) zijn genomineerd voor Sportploeg van het jaar. In de categorie Sportcoach van het jaar zijn Branko Mitrovic (RTC Waterpolo Dordrecht), Gert-Jan Kraaijeveld en Patrick Muurling (DeetosSnel) en Akkie Muilwijk (Sportschool Muilwijk) genomineerd.

Op woensdag 27 maart horen de genomineerden wie er in de prijzen vallen tijdens de jaarlijkse Dordt Sport Verkiezing in het stadhuis van Dordrecht.Deel dit bericht met je vrienden!