Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Het is buigen of barsten voor DeetosSnel dit weekend'
30jan

Het is buigen of barsten voor DeetosSnel dit weekend

DORDRECHT - Het is buigen of barsten voor KCC en DeetosSnel dit weekend. Beide ploegen staan met twee punten onder de degradatiestreep en de ontmoeting van komende zaterdag zou wel eens cruciaal kunnen blijken te zijn aan het einde van het seizoen. Welke van de twee ploegen herstelt zich het beste van de nederlaag van vorig weekend?

In Koog aan de Zaan het duel tussen de twee Noord-Hollandse ploegen; KZ en Blauw-Wit. Punten zijn voor Blauw-Wit hard nodig om de aansluiting met de play-off plaatsen niet geheel te verliezen, maar de ploeg zit in de hoek waar de klappen vallen. KZ kan - ondanks het wisselvallige seizoen dat de Koogers tot nu toe draaien - voorzichtig naar boven kijken en dromen van de play-offs.

DVO gaat op bezoek in Friesland. De Bennekommers kunnen, na winst op directe concurrenten DeetosSnel en KCC redelijk vrijuit spelen. De historische resultaten zijn in het voordeel van DVO, maar LDODK is aan een goede serie bezig met winst op Fortuna en revanche op DOS'46. Bovendien bedraagt de achterstand op PKC en TOP slechts twee en drie punten, dus kunnen de Friezen nog altijd naar boven kijken.

Het volledige programma van speelronde 11 in de Cashback World Korfbal League:

Za. 2 februari, 15.30 uur: PKC/SWKGroep - Fortuna/Delta Logistiek
Za. 2 februari, 19.30 uur: TOP/SolarCompleet - DOS'46
Za. 2 februari, 20.00 uur: LDODK/Rinsma Modeplein - DVO/Accountor
Za. 2 februari, 20.00 uur: KZ/Thermo4U - Blauw-Wit
Za. 2 februari, 20.00 uur: KCC/SO natural - DeetosSnelDeel dit bericht met je vrienden!