Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kunstrijvereniging DDD nodigt Dordtse ondernemers uit'
23jan

Kunstrijvereniging DDD nodigt Dordtse ondernemers uit

DORDRECHT - De Dordtse Kunstrijvereniging De Drechtsteden (DDD) bestaat dit jaar 40 jaar. De vereniging nodigt tijdens dit jubileumjaar lokale ondernemers uit om de verbinding binnen Dordrecht nóg meer op te zoeken.

Dordtse ondernemers zijn daarom welkom voor een kijkje achter de schermen bij de Sportboulevard Dordrecht op 13 februari 2019 vanaf 18.30 uur.

Dennis van Rijswijk , locatiemanager Optisport, verzorgt een  rondleiding achter de schermen van de Sportboulevard .

Herman de Haan, directeur  van de KNSB, Angela Verkerk van de gemeente Dordrecht en Petra van Rooij, voorzitter van DDD,  zullen meer vertellen over de (top) sport mogelijkheden en faciliteiten in Dordrecht in het algemeen en over kunstschaatsen in het bijzonder.

Ondernemers die deze avond willen bijwonen zijn welkom en kunnen  voor 31 januari aanmelden op  secretaris@ddd-kunstrijden.nl.

Jubileum ijsshow Urban Dynamics
Het 40-jarig bestaan is voor de vereniging reden voor een feestje  en de vereniging zet op 26 mei 2019  groots in met een schaatsshow die de titel  Urban Dynamics heeft meegekregen.

Reünie
Het hele jaar zijn er festiviteiten en waaronder  een reünie voor oude leden van de vereniging .
De vereniging is op zoek naar oud leden en deze kunnen zich melden op reunie@ddd-kunstrijden.nl

Vereniging
De Dordtse Kunstrijvereniging De Drechtsteden is een van de grootste kunstrijverenigingen van Nederland en heeft bijna 200 actieve leden. Zij zijn zowel actief op het gebied van topsport als in de breedtesport. Daarnaast is de DDD als één van de twee verenigingen in Nederland door de KNSB aangewezen als Vereniging voor Talentontwikkeling. De enorme progressie bij de wedstrijdgroep laat zich uitbetalen in vele podiumplaatsen en hoge noteringen in binnen- en buitenlandse wedstrijden.Deel dit bericht met je vrienden!