Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gewestelijk Kampioenschap Kunstrijden op de Spuiboulevard' Coaches en rijders DDD tijdens wedstrijden in Alkmaar
10okt

Gewestelijk Kampioenschap Kunstrijden op de Spuiboulevard

DORDRECHT - Op de Dordtse Sportboulevard wordt  op zaterdag 13 oktober 2018 het Gewestelijk Kampioenschap kunstrijden Zuid-Holland verreden.

Rijd(st)ers  van de Zuid-Hollandse kunstrijvereniging zullen  in verschillende categorieën strijden voor de titel Gewestelijk Kampioen 2018.

Natuurlijk is de Dordtse Kunstrijvereniging De Drechtsteden met veel rijders vertegenwoordigd en zal er in diverse categorieën gestreden worden om de hoogste plaatsen op het podium.

De wedstrijd begint om 8.00 uur met de categorie Advanced Novice gevolgd door de Junioren en Senioren en mini’s waarna het de hele dag de moeite waard is om de verschillende andere categorieën te bekijken.

Tijdschema en startvolgorde zijn beschikbaar op de website www.ddd-kunstrijden.nl. De ijsbaan is vrij toegankelijk voor wie de wedstrijd wil komen bekijken.

Onderste foto van Piet van Es: Britt Harmsen uit Oud Beijerland
Bovenste foto van Wim van Swieten: Coaches en rijders DDD tijdens wedstrijden in Alkmaar.

Info over deelnemers, tijdschema en startvolgorde is beschikbaar op https://www.ddd-kunstrijden.nl/gewestelijk-kampioenschap-z-h-13-10-2018-in-dordrecht/Deel dit bericht met je vrienden!