Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jong en oud verkennen sportiviteiten tijdens Dordt Fit' Foto: Wim van de Pol
11jun 2018

Jong en oud verkennen sportiviteiten tijdens Dordt Fit

DORDRECHT - Afgelopen zondag 10 juni, deden jonge en oudere bezoekers aan de binnenstad, enthousiast mee aan de activiteiten van Dordt Fit. Het weer zat ontzettend mee, wat natuurlijk belangrijk is bij dergelijke evenementen. Op verschillende locaties gaven een twintigtal sportverenigingen demonstraties en je kon terecht voor informatie en advies.

In samenwerking met Dordt Sport lieten de sportverenigingen zien wat hun vereniging te bieden heeft en wat de sport in houdt. Heel wat kinderen verkenden de klimmuur. Ook basketbal was populair. Verder stond er een heuse boksring voor café de Pul, waar bokser Jaap van Dok demonstraties gaf.

Dordt Fit is georganiseerd door het Platform Ondernemers Binnenstad Dordrecht. De POBD is een vereniging die als doel heeft het winkel- en horecabezoek aan de Dordtse binnenstad te stimuleren. Dat doet ze door activiteiten, evenementen en projecten te helpen organiseren en financieel te ondersteunen. In het laatste weekend van september wordt door de POBD ook het evenementen Dordrecht Pakt Uit georganiseerd.

Op www.facebook.com/dordtfit staat op 12 juni een fotoreportage. Hier alvast een paar prachtige foto’s van Wim van de Pol.

Deel dit bericht met je vrienden!