Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Binnenstad op 10 juni in het teken van Dordt Fit'
06jun 2018

Binnenstad op 10 juni in het teken van Dordt Fit

DORDRECHT - Op zondag 10 juni, van 12 tot 17 uur, kunnen bezoekers aan de Dordtse binnenstad ontdekken hoe Dordt Fit blijft. Op zes locaties geven een twintigtal sportverenigingen demonstraties en je kunt terecht voor informatie en advies. Natuurlijk kunnen bezoekers ook zelf meedoen aan diverse activiteiten.

In samenwerking met Dordt Sport laten diverse sportverenigingen zien hoe leuk hun vereniging is en wat de sport in houdt. Naast de bekende sporten zoals badminton, handbal en voetbal staan er ook verrassende sporten op het programma. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de klimwand van the Mountain Network of de geheel nieuwe sport You.Fo. Deze sport is een soort combinatie van frisbeeën en hockey en speel je samen of in teamverband. Een overzicht van de locaties en deelnemende verenigingen staat op de website.

Dordt Fit wordt georganiseerd door het Platform Ondernemers Binnenstad Dordrecht. De POBD is een vereniging die als doel heeft het winkel- en horecabezoek aan de Dordtse binnenstad te stimuleren. Dat doet ze door activiteiten, evenementen en projecten te helpen organiseren en financieel te ondersteunen. In het laatste weekend van september wordt door de POBD ook het evenementen Dordrecht Pakt Uit georganiseerd.

Meer informatie over het programma is na te nalezen op www.dordtfit.nl of www.facebook.com/dordtfitDeel dit bericht met je vrienden!