Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Trainersduo Kraaijeveld/Muurling ook volgend jaar bij DeetosSnel'
05mrt

Trainersduo Kraaijeveld/Muurling ook volgend jaar bij DeetosSnel

DORDRECHT - Het bestuur en de Technische Commissie van DeetosSnel zijn blij te kunnen melden
dat het trainersduo Gert Jan Kraaijeveld en Patrick Muurling ook volgend seizoen aanblijft.

Onder begeleiding van Kraaijeveld en Muurling beleeft de selectie van DeetosSnel een goed zaalseizoen. Na de afgelopen jaren al dicht in de buurt van de kruisfinale te zijn geweest, heeft DeetosSnel met het behalen van het kampioenschap in de Hoofklasse B dit jaar een plek in de kruisfinale opgeëist. Volgende week strijdt de ploeg tegen AWDTV voor een plek in de Hoofdklassefinale. Ook op het veld staat DeetosSnel er goed voor. Het team staat bovenaan in de poule en maakt ook daar een goede kans op promotie naar het hoogste niveau.

Het bestuur en de Technische Commissie van DeetosSnel hebben veel vertrouwen in de kwaliteiten van het duo Kraaijeveld/Muurling en zijn dan ook verheugd dat de samenwerking kan worden voortgezet.

Wat betreft de verdere bezetting van de trainersstaf is bekend dat Loek van der Wal, momenteel coach van het tweede team, aan het einde van het seizoen stopt. Hans Leeuwenhoek blijft ook volgend jaar de trainersstaf ondersteunen. Binnenkort hoopt de Technische Commissie van DeetosSnel een geschikte nieuwe coach/trainer voor DeetosSnel 2 aan te kunnen stellen.



Deel dit bericht met je vrienden!