Zaterdagteam SC Emma kampioen

09 mei 2016 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - In een geweldige thriller thuis in een sportieve wedstrijd op het sportpark is SC Emma Za2 kampioen geworden door een 4-4 gelijkspel tegen mede concurrent Groote Lindt Za3.

Bij een 0-2 achterstand in de rust zag het er niet naar uit dat SC Emma Za2 de titel ging pakken.

Maar na de rust kwam er een heel ander Emma Za2 uit de kleedkamer en kwam SC Emma Za2 op een 4-2 voorsprong maar toch werd het nog spannend en kwam Groote Lindt Za3 terug op een 4-4 stand maar wat toch niet genoeg was voor de ploeg uit Zwijndrecht  dus gaat de titel naar SC Emma Za2 en spelen de mannen van Groote Lindt nacompetitie.

Het werd hierna een groot feest op het Sportpark, en ook dient gezegd te worden dat de wedstrijd werd geleid door een uitstekende scheidsrechter Dhr Litttel die de wedstrijd goed aanvoelde.

Spelers en technische staf, supporters en sponsoren, allen gefeliciteerd met dit behaalde kampioenschap.