Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Knappe zege van FC Dordrecht op FC Eindhoven'
03dec 2011

Knappe zege van FC Dordrecht op FC Eindhoven

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft op vrijdag 2 december op eigen veld met 2-1 gewonnen van FC Eindhoven. Santy Hulst en Nick Coster waren trefzeker voor de formatie van trainer Theo Bos tegen de nummer twee van de eerste divisie.

In het eerste half uur van de wedstrijd gebeurde er weinig noemenswaardigs. De eerste de beste kans voor FC Dordrecht betekende gelijk een doelpunt. Een schot van Wilmer Kousemaker werd nog gekeerd, maar Hulst was er in de rebound als de kippen bij om de openingstreffer aan te tekenen.

Pal na rust kwam FC Eindhoven op gelijke hoogte door een mooi doelpunt van Jelle van Kruijssen. Na de gelijkmaker golfde het spel op en neer.

Wesley Vanbelle moest een kwartier voor tijd met zijn tweede gele kaart van het veld en de Dordtenaren profiteerden daar optimaal van. Coster zorgde voor een hernieuwde voorsprong voor de thuisclub: 2-1.

In de slotfase bleef FC Dordrecht op de been tegen de Eindhovenaren. Coster miste zelfs nog een grote kans op een derde Dordtse treffer.Deel dit bericht met je vrienden!