FC Dordrecht start met gelijkspel

08 augustus 2011

DORDRECHT - FC Dordrecht is op vrijdag 5 augustus het nieuwe seizoen begonnen met een 0-0 gelijkspel tegen FC Volendam. De thuisclub was vrijwel de gehele wedstrijd beter, maar wist de club van Gert Kruys, voormalig trainer van FC Dordrecht, niet met een nederlaag naar huis te sturen.

In de eerste helft waren de beste kansen voor FC Dordrecht. Cecilio Lopes en Shayron Curiel kwamen gevaarlijk voor het vijandelijke doel, maar de beste mogelijkheid was voor nieuwkomer Jeffrey Rijsdijk. Hij kreeg de bal voor open doel toch over.

Ook na rust bleef het duel aantrekkelijk. FC Dordrecht-doelman Stef Doedee kreeg weinig te doen, maar de thuisploeg kreeg de bal aan de andere kant niet tussen de palen. In de slotfase was Santy Hulst dichtbij de openingstreffer voor de ploeg van trainer Theo Bos, maar de Noord-Hollanders hielden stand.