zaterdag 19 juni 2021

Alles over Dordrecht

Ruim 18 kilo ketamine in een auto gevonden; Wielwijker aangehouden

22 juni 2020

DORDRECHT - De bestuurder van een auto werd afgelopen week wel erg nerveus tijdens een controle door de politie. Later bleek waarom. Ruim 18 kilo ketamine huisde in een doos in zijn achterklep. De 33-jarige man uit Waalwijk is aangehouden.

De aanpak van ondermijnende activiteiten is dagelijkse kost voor de politie. Agenten controleerden vorige week woensdag in de wijk Wielwijk een auto. De bestuurder nam tijdens de doorzoeking opeens de benen. Na een korte achtervolging rennend door de wijk, hielden agenten hem alsnog aan.

In de auto bleek na onderzoek ruim 18 kilo ketamine te liggen. De minimale straatwaarde daarvan is 450.000 euro. De ketamine is inmiddels vernietigd en de verdachte is heengezonden met een loopzaak. Dus later mag hij zich voor de rechter verantwoorden.

Ketamine is momenteel de nieuwe partydrug in Europa, en geeft snel een bad trip met hoge hartslag en bloeddruk, met alle gevaren van dien.

Lees meer over:

Ketamine
Deel dit bericht met je vrienden!