zaterdag 19 juni 2021

Alles over Dordrecht

Twee meiden van 15 en 17 jaar aangehouden

8 juni 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Op zondag 7 juni 2020 omstreeks 16.30 uur zijn er twee meiden van 15 en 17 jaar uit Zwijndrecht aangehouden ter zake poging straatroof op het Bagijnhof in Dordrecht. Kort ervoor had er een poging straatroof plaats gevonden op het Hof in Dordrecht. Bij de straatroof was er gedreigd met een vuurwapen. Bij de genoemde verdachten is tevens een vuurwapen aangetroffen.

Kort ervoor omstreeks 16.00 uur controleerden agenten twee 25 jarige mannen uit Dordrecht, op een overlastlocatie, aan het Van Baerleplantsoen in Dordrecht. Omdat het vermoeden bestond dat er mogelijk verdovende middelen in het voertuig aanwezig waren werd het voertuig van de mannen doorzocht. In het voertuig werd een vuurwapen aangetroffen waarop de mannen aan zijn gehouden.

Alle verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Lees meer over:

bagijnhof van baerleplantsoen
Deel dit bericht met je vrienden!