Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Politie zoekt getuigen na poging doodslag aan de Johan Wagenaarstraat' Foto: politie
18feb

Politie zoekt getuigen na poging doodslag aan de Johan Wagenaarstraat

DORDRECHT - Op zaterdagmiddag 16 februari 2019 tussen 16.00 en 16.40 uur moest een 26-jarige Dordtenaar het ontgelden, na een verkeersconflict op de Zuidendijk. Hij werd naar aanleiding van dat conflict gevolgd en later mishandeld op de Johan Wagenaarstraat in het bijzijn van zijn vriendin. Eerst door twee jongens, maar later door een grotere groep.

De politie heeft in deze zaak al meerdere aanhoudingen verricht. Ook is er ter plaatse onderzoek gedaan en in de omgeving gezocht naar andere verdachten. De gegevens van alle verdachten maakt zij vooralsnog niet bekend, omdat het onderzoek nog loopt.

Gezien het forse letsel van het slachtoffer en de impact in de buurt, komt de politie graag in contact met getuigen. Zij worden gevraagd contact op te nemen met het RCC van de districtsrecherche Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844. Het registratienummer van de zaak is 2019049229.

Dit kan wanneer u iets van het verkeersconflict op de Zuidendijk heeft gezien of wanneer u getuigen bent geweest van de latere mishandeling op de Johan Wagenaarstraat. Ook als u mogelijk camerabeelden heeft of iets gefilmd hebt komt de politie graag in contact met u. Wilt u zich anoniem melden dan kan dat via 0800-7000.



Deel dit bericht met je vrienden!