Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Politie wil mooie graffiti voor in hun bureau'
22aug 2017

Politie wil mooie graffiti voor in hun bureau

DORDRECHT - Het lijkt de omgekeerde wereld: de politie die een graffiti wil laten spuiten in hun bureau. Normaliter gaan deze mensen bij het aantreffen van zulke bezigheden mee naar het bureau en, afhankelijk van de schade, door naar bureau Halt of het Openbaar Ministerie

Toch is het waar. Om het bureau op te vrolijken vraagt de politie kunstenaars een mooi ontwerp over het politiewerk in te leveren. Uit de inzenders wordt het leukste ontwerp gekozen. Deze winnaar mag het ontwerp spuiten op een muur van 4 bij 2,7 meter in het bureau. De politie betaalt de spuitbussen. Het ontwerp kun je voor 31 augustus inleveren op het burau aan de Overkampweg 109. Op 4 september wordt de winnaar gekozen, die gelijk een kijkje mag nemen bij de politie.

Op facebook wordt er druk gereageerd op de actie. Heel wat mensen wantrouwen de actie en denken dat het bedoeld is om op deze manier illegale graffitispuiters op te pakken. Ze raden aan niemand te taggen. De politie ontkend stellig deze bijbedoelingen te hebben.Deel dit bericht met je vrienden!