Alles over Dordrecht...
21okt 2011

Vrouw beroofd van tas. Politie zoekt getuigen

DORDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een beroving op donderdagavond 20 oktober. Een 27-jarige vrouw uit Dordrecht liep rond 19.45 uur over de stoep aan de Prins Bernardstraat. Ter hoogte van de Johan den Oudestraat kwam plots een onbekende man op de vrouw af die haar van haar tas probeerde te beroven. Toen de vrouw zich probeerde te verzetten, trok de man de vrouw mee en kwam de vrouw ten val. Uiteindelijk lukt het de man de tas te pakken waarna hij er op de fiets vandoor ging over de Ernst Casimirstraat en daarna rechtsaf de Amalia van Solmstraat in sloeg. De vrouw liep als gevolg van de beroving diverse schaafwonden op. Ze heeft aangifte gedaan.

 De politie doet onderzoek naar de beroving en beschikt over het volgende signalement: negroïde man, 1.70-1.80m lang, normaal tot dun postuur, blauwe jas met  witte strepen op de mouwen en een capuchon.
 
Mensen die getuige zijn geweest of die meer informatie hebben die kan helpen in het onderzoek worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 


Deel dit bericht met je vrienden!