Alles over Dordrecht...
01okt 2011

Grote controle op overlast, criminaliteit en leefbaarheid

DORDRECHT - In de nacht van vrijdag 30 september op zaterdag 1 oktober hielden de Politie Zuid-Holland-Zuid en politievrijwilligers uit de regio een controle in Dordrecht. De controle, die grotendeels door de vrijwillige politie georganiseerd werd, richtte zich op overlast, criminaliteit en leefbaarheid.

Met name in de wijk Oud-Krispijn, het industriegebied in Dordrecht West en het centrum van Dordrecht gingen politievrijwilligers en agenten met de auto, per fiets en te voet de wijken in en controleerden diverse personen en voertuigen. De controle resulteerde in een aantal aanhoudingen en boetes o.a. voor rijden onder invloed, belastingschuld, overtreding van de Algemene Plaatselijke Verordening en overtreding van de Wegenverkeerswet.

Ook werd een ontvreemd voertuig aangetroffen en een gesignaleerd persoon aangehouden. Tijdens de controle werkten de vrijwilligers samen met o.a. politieagenten uit de wijkteams Dordrecht Centrum en Dordrecht West, politiesurveillanten en medewerkers van de Belastingdienst.Deel dit bericht met je vrienden!