woensdag 19 januari 2022

Alles over Dordrecht

30
dec

Waarom kiezen steeds meer mensen voor kunstplanten?

Tegenwoordig is het helemaal trendy om een urban jungle in huis te creëren. Maar met echte planten komt ook echt onderhoud om de hoek kijken. En zeg eens eerlijk, wie heeft daar nu tijd voor en zin in? Het komt dan ook niet als verrassing dat steeds meer mensen voor kunstplanten van Easyplants kiezen. Deze plantjes brengen namelijk veel voordelen met zich mee, waardoor het hebben van planten opeens wel heel makkelijk wordt gemaakt. Wil jij ook graag wel de lusten, maar niet de lasten van planten ervaren? Lees dan verder om te weten waarom steeds meer mensen kiezen voor een kunstbloem of kunstplant.

Kunstplanten zijn onderhoudsvriendelijk

Dit voordeel spreekt voor zich. Kunstplanten van Easyplants plaats je in huis, en je hebt er eigenlijk geen omkijken meer naar. Figuurlijk gesproken dan, want ze zien er natuurlijk wel prachtig uit. Ze brengen net wat meer sfeer en een huiselijk gevoel. Niet alleen thuis, maar ook op kantoor of buitenshuis. Het probleem op veel kantoren is dat veel mensen de planten vergeten water te geven. Er is niet altijd iemand aanwezig, en de mensen die aanwezig zijn, zijn druk met werk. Daardoor schiet de plantenverzorging er vaak bij in. Gelukkig heb je hier met een kunstbloem geen last van. Je zet hem neer, en je kan altijd genieten van de fleurige verschijning!

Je kunt ze overal kwijt

Kunstplanten en kunstbloemen gedijen goed in elke ruimte. Of je nu op een kantoor zonder natuurlijk daglicht zit, of een donkere zolder die wel wat groen kan gebruiken. Het leuke van kunstplanten is dat je ze overal kwijt kan. Zo wordt ieder vergeten hoekje nieuw leven ingeblazen! De kunstplanten van Easyplants komen ook als één geheel. Dat houdt in dat je er direct een passende pot bij kunt bestellen zodat de plant helemaal compleet is. Deze kan je dan makkelijk neerzetten in een hoek of op tafel, waar deze plant helemaal kan shinen!

Ze zien er super realistisch uit

Tegenwoordig zijn kunstplanten nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Door nieuwe technieken en gebruik van hoogwaardige materialen is een kunstbloem van steel tot stamper een realistische verschijning. Het ontwerp van de kunstplanten van Easyplants zijn altijd gebaseerd op bestaande planten en bloemen, zodat je deze direct herkent. Zo kan je altijd jouw favoriete bloem of plant in kunstvorm vinden. Er wordt zelfs gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals zijde of een stam van echt hout, zodat je alsnog natuurlijke elementen in huis haalt.

In verhouding voordeliger

Dit zou je niet direct verwachten, maar kunstplanten vallen voordeliger uit dan echte planten. Vooral voor de liefhebbers van bloemen, is een kunstbloem een slimme koop. De meeste bloemen zijn namelijk na 2 weken al helemaal verwelkt. Rottende stammen, vies water en treurige bloemen zijn geen vrolijke verschijning. Om dan nog niet te spreken van de kosten van mooie boeketten. Met kunstbloemen kan je altijd genieten van het gevoel van verse bloemen. Ze blijven er altijd prachtig uitzien, zonder dat je ze ooit hoeft te verversen of bij te snijden!   

Deel dit bericht met je vrienden!