zondag 11 april 2021

Alles over Dordrecht

26
feb

Snel je huis verkopen in Dordrecht

Dordt, Dordrecht, of Dort, hoe je het ook spelt, Dordrecht is al jaren voor velen een fijne plek om te wonen. Toch kan het zijn dat je wilt verhuizen. Of dat dit nu binnen Dordt is of daarbuiten, je wilt natuurlijk dat dit vooral niet te lang duurt. Wil je weten hoe je jouw woning in Dordrecht zo snel mogelijk kan verkopen? In dit artikel gaan we daar dieper op in.

Zet je woning te koop
Hoewel de titel het waarschijnlijk al weggegeven had, hebben we hierbij een leuk adresje waar je jouw woning te koop kunt zetten. Bij Bagro Vastgoed kun je jouw woning snel direct verkopen, zónder tussenkomst van een makelaar. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en je hebt meer verkoopzekerheid dan wanneer je het bij een reguliere makelaar te koop zou zetten.

Waarom kiezen voor een directe verkoop?
Soms loopt het leven anders dan gepland, waardoor je geen zin en/of tijd hebt om lang op een verkoop van een woning te moeten wachten. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer je het grote huis van je oudtante geërfd hebt en je ineens onverwacht met dubbele lasten zit. Of wanneer je gaat scheiden en je het liefst zo snel mogelijk een nieuwe woning wilt betrekken. Het kan ook zijn dat jouw planning nog wel klopt, maar dat je simpelweg geen maanden wilt wachten. Dit kan bijvoorbeeld zijn als je met pensioen gaat en je huis wilt verkopen. Of wanneer je gaat emigreren. Wat je reden ook is, het is dan fijn om te weten dat je niet nog maanden aan een langdurig verkooptraject vast hoeft te zitten. Dan kan een directe verkoop je veel tijd, geldzorgen en zorgen schelen.

Hoe werkt een directe verkoop aan Bagro Vastgoed?
Waar je normaal gesproken met een makelaar om de tafel zou gaan zitten om foto’s te laten maken van jouw woning, de vraagprijs zou gaan bespreken en alle details van de woning door zou gaan nemen, werkt dat anders bij Bagro Vastgoed. Het fijne van Bagro is dat je direct aan hen verkoopt. Mits ze interesse hebben in jouw woning, dat natuurlijk wel. Het verkooptraject gaat als volgt in zijn werk; jij geeft bij Bagro aan dat jij jouw woning wilt verkopen. Vervolgens sturen zij een bevoegd taxateur naar jouw woning om eenmalig jouw woningwaarde te laten taxeren. Hierbij wordt gekeken naar de staat van jouw huis (is er achterstallig onderhoud, zijn er veel voorzieningen in de buurt van de woning etc.) en het Kadaster wordt geraadpleegd. Hierbij wordt ook gekeken naar andere, vergelijkbare woningen in jouw buurt. Heeft Bagro interesse, dan laten ze jou binnen enkele dagen weten of ze jouw woning willen kopen. Ga jij vervolgens ook akkoord, dan volgt er een definitief bod en kun je al binnen enkele dagen een handtekening onder het verkoopcontract zetten. Niet onbelangrijk: de koopsom wordt vervolgens netto binnen enkele dagen op jouw rekening gestort! Wil je dus snel jouw huis verkopen in Dordt, kijk dan zeker eens op Bagrovastgoed.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!