zaterdag 19 juni 2021

Alles over Dordrecht

01
jun

Handige tips voor een dagje in het park

Bij zomers weer en aangename temperaturen stromen de parken vol en is het volop genieten van de zon en de gezelligheid. Als je van plan bent om een hele dag door te brengen in het park is het belangrijk je goed voor te bereiden. Doorgaans ligt het park niet bij iedereen om de hoek, zodat het niet gemakkelijk is om even snel thuis ontbrekende spullen op te halen. Een dagje park begint in elk geval met het dragen van comfortabele schoenen. Bij mooi weer is het ideaal om sandalen te dragen om moderne slippers of andere open schoenen te dragen, zoals van Teva.

Open schoenen dragen
Een dagje naar het park betekent dat het mooi weer is en de zon waarschijnlijk schijnt. Dat zijn namelijk de ideale omstandigheden om een dagje in het park door te brengen. Bij hoge temperaturen is het dan prettig om open schoenen te dragen. Comfortabele slippers maken het aangenaam om door het park te wandelen en zijn gemakkelijk even uit te doen als je bijvoorbeeld op een kleedje op het park zit.

Zonnebrand meenemen
Een van de dingen die je zeker niet moet vergeten, is zonnebrandcrème. Je wilt echt niet aan het einde van de dag thuiskomen en merken dat je gezicht en een groot deel van lichaam door de zon is verbrand. Neem dus zonnebrandcrème en smeer je daar regelmatig mee in. Zo voorkom je schadelijke zonnebrand. Naast zonnebrandcrème is het verder verstandig om je ogen tegen de zon te beschermen met een zonnebril. Zo biedt een hoofddeksel als een petje of een leuke zomerhoed bescherming tegen verbranding van je kruin.

Neem voldoende eten en drinken mee
Er zijn in parken vaak wel ijscokarren of andere gelegenheden om wat te drinken of te eten te halen. Als deze niet aanwezig zijn dan is het zeker aan te raden om voldoende proviand mee te nemen naar het park. Het is bijvoorbeeld ideaal om te picknicken op een zomerse dag. Vul de picknickmand met lekkers, neem een picknickkleed mee en zorg voor voldoende drinken. In plaats van een picknickmand die niet altijd even handig is om mee te nemen, zoals op de fiets, is het ook mogelijk om al het lekkers in een gemakkelijk te dragen rugzak te doen. Zo biedt Zwerfkei een ruime keuze uit rugzakken en kan je daar ook meteen terecht voor comfortabele kleding en open schoenen

Deel dit bericht met je vrienden!