zondag 11 april 2021

Alles over Dordrecht

03
feb

Emmers voor jouw verpakkingsbehoefte

De verpakking is een essentieel en onmisbaar onderdeel van een product. Bij diverse producten is de verpakking zelfs noodzakelijk voor het gebruik en vervoer van het product. Denk bijvoorbeeld aan verf, zonder emmer om de verf heen gaat er toch echt wat mis. Ben jij op zoek naar kwaliteit emmers, dan is Dijkstra Plastics misschien een passende partij voor jou. Zij hebben antwoord op elke verpakkingsbehoefte, in welke markt je ook maar werkt. Het kan dus alle kanten op van dierenvoeding tot aan bouw, van chemie tot aan food. Wil je meer weten? Lees dan snel verder, in deze blog gaan we er nog veel meer over vertellen.

Variantie is kleur en vorm

Bij de verkoper Dijkstra Plastics vind je een groot aanbod aan emmers. De emmers zijn beschikbaar in grijs, transparant en wit. De grijze emmers zijn produceert uit gerecycled kunststof (PCR). Dit maakt ze duurzaam en ze zijn ook nog eens goed te gebruiken voor verschillende sectoren. Ze hebben ook diverse vormen te koop, kun je kiezen uit de volgende vormen: rond, rechthoekig en vierkant. Als je jouw emmers graag in een andere vorm of kleur wilt hebben, dan kan dat ook. Dijkstra Plastics levert namelijk maatwerk zodat de emmer aansluit bij jouw bedrijf en wensen.

Het gebruik van de emmers in verschillende sectoren

Emmers kunnen voor verschillende producten gebruikt worden. De toepassingsgebieden zijn niet alleen de voedingsindustrie. Er toch nog veel meer opties: de diervoederfabrikanten, farmaceutische bedrijven en de chemische industrie. Dit is de reden dat Dijkstra plastics kunststof emmers aanbiedt voor zowel food als non-food gebruik. Wat nog een opvallend pluspunt van hun is, is dat ze BRC gecertificeerd zijn. Voor de productie van verpakkingen geschikt voor voedsel, is dat de beste certificering die te ontvangen valt.

Meer over Dijkstra Plastics?

Om maatwerk te kunnen leveren, denkt Dijkstra Plastics graag met je meer over wat jouw problemen en mogelijkheden zijn. Ze gaan graag het gesprek met je aan om erachter te komen wat de beste fit is voor jouw bedrijf. Wil je meer weten over deze emmers? Neem dan snel een kijkje op hun website.

 

Lees meer over:

emmer
Deel dit bericht met je vrienden!